Skip to main content

Imagine

Radicale vernieuwing

Pensioen in Beeld

“Pensioen is saai”. Veelgehoord en ook volstrekt waar, zeker in hoe we het als sector nu aanpakken. Maar wellicht kunnen we het anders gaan doen, anders dan we nu doen. Door te breken met conventies en pensioen in beeld te brengen op een nieuwe manier. Met de middelen van vandaag en die van morgen. Zorgen voor engagement met deelnemers door middel van games, beslissingen zichtbaar maken in de bestuurskamer met virtual reality, een event organiseren en daarbij deelnemers echt onderdompelen in de complexe wereld van pensioenfondsen en beslissingen.

Het is allemaal mogelijk, maar je moet het durven. Durven het anders aan te pakken, te proberen. En daar denken wij graag in mee. Vanuit Optio en HaarlemAmsterdam samen brengen we u “Pensioen in beeld”. Onze samenwerking is uniek door de bundeling van krachten op het gebied van pensioenkennis en de mogelijkheden die video heeft. De kennis vanuit Optio en de creatieve creaties van HaarlemAmsterdam brengen samen Pensioen in beeld op een nieuwe manier.

Graag gaan we met u in gesprek om te voelen waar de behoefte ligt: Is dat campagnegericht, of juist in de dagelijkse ondersteuning van de deelnemer. En is video het beste middel, of gaan we samen aan de slag met uw pensioengame om deelnemers spelenderwijs mee te nemen in het pensioenakkoord? De mogelijkheden zijn eindeloos en we duiken graag met u in alle mogelijkheden. Hieronder enkele inspirerende voorbeelden uit verschillende markten, want daar liggen wat ons betreft de kansen: buiten de geeikte paden!